Susurluk Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin ortaya koydukları projeler Sadık Özyiğit Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’yla beraber sunuldu.

Susurluk Anadolu İmam Hatip Lisesiyle beraber Hayme Ana Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin katkılarıyla TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleşti. Öğrencilere bilim ve ilham vermeyi amaçlayan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na, Manyas Kaymakamı, Susurluk Kaymakamı V. Emre Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, İl ARGE Birimi TÜBİTAK Sorumlusu Zülfer Erdem ve İlçe Protokolü katılım sağladı.
Bünyesinde 17 projenin yer aldığı etkinlikte Fen Bilimleri, Teknoloji Tasarım, Matematik, Yazılım, Değerler Eğitimi, Dil ve Edebiyat, Fizik, Biyoloji gibi geniş bir yelpazede yer alan projelerin tanıtımlarını katılımcıları bizzat öğrenciler tarafından dinledi. 8 Mayısta açılışı yapılan etkinlikte, öğrencilerimiz sadece bilgilerini aktarmakla kalmayarak kritik düşünme ve problem çözme yeteneklerini de geliştirmek için fırsat kazandı. Ayrıca 8-9 Mayıs tarihleri içerisinde nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda etkinlik ziyaretlere açık tutulmaya devam edecektir.

HABER: BUSE ASLAN