Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin yaptığı “Köklerden Göklere” projesi TEKNOFEST’te büyük ilgi gördü.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu, iki takımla birden yarıştığı TEKNOFEST 2024 Roket Yarışmaları Finallerine damgasını vurdu. BAÜN’lüler, yarışlardaki başarılı atışlarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de beğeni topladı.

 

SELÇUK BAYRAKTAR DA “KÖKLERDEN GÖKLERE PROJESİ’NE İZ BIRAKTI

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da Aksaray'da gerçekleştirilen atışları izleyerek, yarışmada mücadele veren takımlarla bir araya geldi. Misya Havacılık Topluluğu Şİ-RA Roket takımını yarışma montaj sahasında ziyaret eden Selçuk Bayraktar, Roketsan Genel Müdürü Zeki İkinci ve Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, BAÜN’lü öğrencilerin “Köklerden Göklere" sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha önce Balıkesir Huzurevinde kalan büyüklerimiz ve çocuklarımızın el izlerini bıraktığı roketi ve sosyal sorumluluk projesini de beğeniyle karşıladı. Bayraktar ve beraberindekiler de sosyal sorumluk projesi kapsamında hazırlanan rokete kendi el izlerini bıraktı.

 

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER