1. Haberler
  2. Bilim ve Teknoloji
  3. DURSUNBEY’DE ÖĞRENCİLERDEN SANAT DOLU SERGİ

DURSUNBEY’DE ÖĞRENCİLERDEN SANAT DOLU SERGİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dursunbey ilçesinde, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi düzenlenen törenle açıldı. Sergi, okulun resim öğretmeni Burcu Bakır’ın rehberliğinde öğrencilerle birlikte yıl boyunca yürütülen sanat çalışmaları sonucunda ortaya çıkan eserlerden oluşuyor.

Serginin açılış törenine Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergi alanını gezerek öğrencilerden eserlerle ilgili bilgi aldı.

Sergide, öğrencilerin farklı tekniklerle hazırladığı çok sayıda resim çalışması yer aldı. Keçeli kalem, akrilik boya, soft pastel gibi çeşitli malzemelerle hazırlanan çalışmaların yanı sıra ters ışık ve kontrast teknikleriyle yapılan eserler de ziyaretçilerin ilgisini çekti. Öğrencilerin bireysel yaratıcılıklarını yansıttığı çalışmalar, yıl boyunca yürütülen sanat eğitiminin ürünleri olarak sergilendi.

Ayrıca, okul duvarlarında yer alan ve öğretmen Burcu Bakır tarafından tasarlanarak boyanan duvar resimleri de etkinlik kapsamında tanıtıldı. Hem öğrencilerin hem de öğretmenin katkılarıyla hazırlanan bu çalışmalar, görsel açıdan okulun fiziksel ortamına estetik bir değer kazandırdı. Etkinlik sonunda, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DURSUNBEY’DE ÖĞRENCİLERDEN SANAT DOLU SERGİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!