1. Haberler
  2. Bilim ve Teknoloji
  3. C67ENGİNEERİNG TAKIMINDAN DASK YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

C67ENGİNEERİNG TAKIMINDAN DASK YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Mühendislik Fakültesi C67Engineering takımı, her yıl düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Yarışması’nda (DASK) finale kalma başarısı elde etti.
4. sınıf öğrencilerinden Mustafa Bodur, Zakaria El Afia, Sude Nur Bakkal, Ömer Keskin ve Fatma İnce’den oluşan takım, Mart ayında gerçekleşecek olan büyük finalde hazırladıkları projeleriyle ZBEÜ’yü temsil edecek.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, C67Engineering takımının, depreme dayanıklı bina tasarımı alanında sergilediği bilgi, beceri ve üretkenliğin, ZBEÜ’nün mühendislik alanındaki kalitesini bir kez daha ortaya koyduğunu dile getirdi ve C67Engineering takımını tebrik ederek final yarışmasında başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
C67ENGİNEERİNG TAKIMINDAN DASK YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!