Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Salih Tosun’un yürütücüsü olduğu “Marmara Adaları Afet Risk ve Hazırlık Seviyesi Değerlendirmesi: Senaryo Temelli Sürdürülebilir Tahliye Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Toplum Bilincinin Artırılması” projesi TÜBİTAK 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı tarafından desteklenmiştir.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Salih Tosun’un yürütücüsü olduğu “Marmara Adaları Afet Risk ve Hazırlık Seviyesi Değerlendirmesi: Senaryo Temelli Sürdürülebilir Tahliye Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Toplum Bilincinin Artırılması” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı tarafından desteklenmiştir.

Balıkesir Üniversitesi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan yazılı açıklamada; “BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Şeniz Anbarlı Bozatay’ın danışman, BAÜN Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Erdal Gümüş, BAÜN İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Mehmet Gülşen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Azazi ve Balıkesir İl AFAD Merkezi Şube Müdürü Murat Bayırlı’nın araştırmacı olarak yer aldığı proje için akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

 

HABER: HABER MERKEZİ