1. Haberler
  2. Asayiş
  3. YANAN SAZLIK YANGIN ANI VE SONRASI HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

YANAN SAZLIK YANGIN ANI VE SONRASI HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kuşların göç yolundaki sazlık alanda 3 ayrı noktada çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatlik bir çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Yangın anı ve sonrası dron ile havadan görüntülendi. Yanan sazlık alan yangından öncede dron ile havadan böyle görüntülendi.
Altınkum Mahallesi Dalyan mevkiinde göçmen kuşların göç güzergahında bulunan denize yakın noktadaki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 ayrı noktada yangın çıktı.
Rüzgarın etkisi ile kısa sürede sazlık alanda yayılan alevlere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit ve Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince müdahale edildi. Ekiplerin bölgede yaklaşık 3 saatlik mücadelesi sonunda yangın kontrol altına alındı.
Yangında sazlık alanda büyük zarar meydana geldi. Yanan alan bir süre önce dron kamerası ile böyle görüntülendi. Yangın sonrası ve yangın öncesi çekilen görüntülerde yangının verdiği zarar gözler önüne serildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YANAN SAZLIK YANGIN ANI VE SONRASI HAVADAN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!