Bandırma ilçesinde jandarma ekipleri tarafından DEAŞ silahlı terör örgütüne ve üyelerine finansal destek sağladığı tespit edilen 1 şüpheli yakalandı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından silahlı terör örgütlerine finans sağlayan ve irtibatlı kişilerin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar titizlikle devam ediyor.
Bu kapsamda jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Bandırma ilçesinde DEAŞ silahlı terör örgütüne ve üyelerine finans sağladığı tespit edilen 1 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.
Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon neticesinde yakalanan şüpheli, adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
HABER: SERMİN ASLAN
Yorum yapın