1. Haberler
  2. Asayiş
  3. TEKMAN’DA TARİHİ ESER OPERASYONU

TEKMAN’DA TARİHİ ESER OPERASYONU

Erzurum’un Tekman ilçesinde 47 adet tarihi eser ele geçirildi.

featured

Erzurum’un Tekman ilçesinde 47 adet tarihi eser ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, Tekman ilçesi Gökoğlan Mahallesi’nde yapılan kontrollerde, Roma Dönemine ait olduğu değerlendirilen 38adet sikke, 3 adet yüzük, 1 adet haç objesi, 3 adet oval parça ve 2 adet kaşık olmak üzere toplam 47 adet tarihi eser ele geçirildi. Olay şüphelisi iki şahıs, Jandarmadaki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.