1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ŞIRNAKLI HASTA AMBULANS HELİKOPTER İLE ŞANLIURFA’YA GETİRİLDİ

ŞIRNAKLI HASTA AMBULANS HELİKOPTER İLE ŞANLIURFA’YA GETİRİLDİ

Şırnak’ın Silopi Devlet Hastanesinde tedavi gören 67 yaşındaki Asya Şengül, sağlık sorunları nedeniyle daha ileri tetkik ve tedavi için Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Şanlıurfa’ya sevk edildi.

featured

Şırnak’ın Silopi Devlet Hastanesinde tedavi gören 67 yaşındaki Asya Şengül, sağlık sorunları nedeniyle daha ileri tetkik ve tedavi için Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Şanlıurfa’ya sevk edildi.
Silopi Devlet Hastanesinde endoskopik retrograd kolanjiyopankreatografi (ERCP) karaciğer, safra kanalları ve pankreas kanalı gibi bölgelerdeki sorunları nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Asya Şengül’ün, ambulans helikopterle tıbbi donanımlı hastaneye sevk edilmesine karar verildi.
Sağlık ekiplerince hastaneden alınan Şengül, ambulans helikopterle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki helikopter pistine getirildi. Burada Şengül’ü bekleyen sağlık ekipleri Helikopter Ambulans ile getirilen hastayı görevlilerden teslim alarak, kara ambulansıyla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine nakletti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.