1. Haberler
  2. Asayiş
  3. SİGORTADAN ÇIKAN YANGIN MÜSTAKİL EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

SİGORTADAN ÇIKAN YANGIN MÜSTAKİL EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de sigortanın kısa devre yapması sonucunda çıktığı tahmin edilen yangında müstakil ev küle döndü. Yangına banyoda yakalanarak dumandan etkilenen talihsiz yaşlı adam ve içeride bulunan eşi ambulansta tedavi edildi.
Olay, saat 22.15 sularında Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi Üçsaray Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerindeki bir müstakil evde yangın çıktı. Sigortanın kısa devre yapması sonucunda çıktığı tahmin edilen yangın sonucunda, kısa sürede evin içini yoğun duman kapladı. Yangına banyoda yakalanan mülk sahibi K.G. isimli erkek şahıs ve içerideki diğer 6 kişi kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı.

Yangından etkilenen yaşlı çift ambulansta tedavi edildi
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen ve vücutlarında hafif derecede yanıklar oluşan K.G. ile eşi H.G., sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edildi. Diğer 5 kişi ise şans eseri yangından yara almadan kurtuldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının da yapıldığı ev küle dönerek kullanılamaz hale gelirken, soğuk havada dışarıda kalan mülk sakinleri büyük üzüntü yaşadı.
Polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİGORTADAN ÇIKAN YANGIN MÜSTAKİL EVİ KÜLE ÇEVİRDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!