1. Haberler
  2. Asayiş
  3. RUSYA, HALEP’TE MUHALİFLERİ HEDEF ALDI

RUSYA, HALEP’TE MUHALİFLERİ HEDEF ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya ordusu, Suriye’nin kuzeybatısındaki Halep’te ilerleyen Heyet Tahrir Şam (HTŞ) silahlı grubuna yönelik operasyon başlatıldığını ve hedeflere hava saldırısı düzenlendiğini bildirdi.
Suriye’nin kuzeybatısındaki Halep’te Beşar Esad rejimi ile silahlı grup Heyet Tahrir Şam (HTŞ) arasındaki çatışmalar 3 gündür devam ediyor. Rus medyasında yer alan haberlere göre, Rusya ordusu Suriye’nin kuzeybatısındaki Halep’te ilerleyen Heyet Tahrir Şam (HTŞ) silahlı grubuna yönelik operasyon başlatıldığını ve ‘püskürtme operasyonu’ çerçevesinde hava saldırısı düzenlendiğini bildirdi. Haberlerde, Savunma Bakanlığı Suriye Uzlaşma Merkezi sözcüsünün ‘Rus hava kuvvetleri, silahlı grupların teçhizat ve insan gücüne, kontrol noktalarına, depolarına ve topçu mevzilerine roketli saldırılar düzenliyor’ açıklaması yaptığı aktarıldı.
Öte yandan HTŞ, rejim güçlerinin 2016 yılında kenti geri almasından bu yana ilk kez ülkenin ikinci büyük kenti Halep’e girdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
RUSYA, HALEP’TE MUHALİFLERİ HEDEF ALDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!