1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Ordu Valisi Erol: “Göçük alanında çalışmalarımız titizlikle devam ediyor”

Ordu Valisi Erol: “Göçük alanında çalışmalarımız titizlikle devam ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu Valisi Muammer Erol, taş ocağında 2 kişinin enkaz altında kaldığı göçükte 20’ye yakın iş makinesi ile arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Olay, Fatsa ilçe merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Sefaköy’de bulunan taş ocağında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, saat 12.00 sıralarında rutin çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen patlatmanın ardından saat 16.30 civarında yamaçtan büyük bir kütle kaydı. Bir kamyon ve bir iş makinesi sürücüleri ile birlikte göçük altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede ekiplerin 20 iş makinesiyle arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

“Çalışmalarımız titizlikle devam ediyor”

Ordu Valisi Muammer Erol yaptığı açıklamada, “Fatsa ilçe merkezine 7 kilometre mesafede, Sefaköy’de bulunan aktif bir taş ocağı. Bu taş ocağında saat 12.00 sıralarında rutin işler kapsamında yapılan bir patlatma var. Ancak saat 16.30 sıralarında üst taraftan büyük bir kütlenin hareketi söz konusudur. Şu anda kütlenin altında bir kamyon ve bir iş makinesi sürücüsü ve operatörü ile birlikte bulunuyor. Ekiplerimiz burada ocağı bilen arkadaşlarımızın tarif ettiği noktada üç ekskavatör çalışıyor. Ayrıca 20’ye yakın iş makinemiz de destek vermeye hazır durumda. AFAD, itfaiye, jandarma ekiplerimizle birlikte çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Amacımız göçük altında kalan vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşmak” dedi.

Göçük altında kalan işçilerin M.Ş. ve B.K. olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ordu Valisi Erol: “Göçük alanında çalışmalarımız titizlikle devam ediyor”
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!