1. Haberler
  2. Asayiş
  3. NUSAYBİN’DE PATLAYAN TÜP HALI YIKAMA FABRİKASINI KULLANILMAZ HALE GETİRDİ

NUSAYBİN’DE PATLAYAN TÜP HALI YIKAMA FABRİKASINI KULLANILMAZ HALE GETİRDİ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde halı yıkama fabrikasında paylayan tüp, iş yerini kullanılmaz hale getirdi.

featured

Mardin’in Nusaybin ilçesinde halı yıkama fabrikasında paylayan tüp, iş yerini kullanılmaz hale getirdi.
Alınan bilgilere göre, Nusaybin ilçesi 8 Mart Mahallesi İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan bir halı yıkama fabrikasında tüpün patlaması sonucu yangın çıktı.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinin kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.