1. Haberler
  2. Asayiş
  3. NEVŞEHİR’DE MANGAL DUMANINDAN 4 KİŞİ ZEHİRLENDİ

NEVŞEHİR’DE MANGAL DUMANINDAN 4 KİŞİ ZEHİRLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de aynı aileden 4 kişi, ısınmak için yaktıkları mangaldan zehirlendi.
Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Boğaz köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan gelen tarım işçileri ısınmak için mangal içine ateş yaktı. Çadırın içinde yakılan mangaldan çıkan dumandan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişiyi zehirlendi. Diğer tarım işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Hatice G. (56), Kadir G. (27), Mehmet G. (11) ve Ayaz G. (5) Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Olayı anlatan Mehmet Ali Aktüy ‘Yan çadırdan bağırma sesleri duyduk. Hemen çadıra gittik. Yerde bir bayan yatıyordu. Çadırın içinde ısınmak için mangal yakmışlar. Daha sonra zehirlenmişler. Çadırda 7-8 kişi kalıyorlardı. Zehirlenen şu an için 4 kişi’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
NEVŞEHİR’DE MANGAL DUMANINDAN 4 KİŞİ ZEHİRLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!