1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MİLAS’TA KAYBOLAN PARA VE ZİYNET EŞYASI SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

MİLAS’TA KAYBOLAN PARA VE ZİYNET EŞYASI SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Milas ilçesinde bir vatandaş tarafından bulunan bir miktar para ve ziynet eşyası, Milas Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından sahibine teslim edildi.

Milas’ta bir vatandaşın para ve ziynet eşyası bulduğu ihbarının ardından harekete geçen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekipleri kayıp eşyaların sahibini bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda, yaşlı bir vatandaşın emekli maaşı ile birlikte ziynet eşyalarının kaybolduğu belirlendi. Kayıp eşyanın bulunmasının ardından emekli maaşı ve ziynet eşyaları sahibine teslim edildi. Eşyalarına kavuşan yaşlı vatandaş, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekiplerine teşekkürlerini ileterek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MİLAS’TA KAYBOLAN PARA VE ZİYNET EŞYASI SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!