1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MERSİN’DE ATIK ALANDA YANGIN, MÜDAHALE SABAHA KADAR SÜRDÜ

MERSİN’DE ATIK ALANDA YANGIN, MÜDAHALE SABAHA KADAR SÜRDÜ

Mersin’de atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı, ekipler söndürmek için sabaha kadar mücadele edip kontrol altına aldı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı, ekipler söndürmek için sabaha kadar mücadele edip kontrol altına aldı.
Yangın, gece merkez Yenişehir ilçesi Gökçebelen Mahallesi sınırlarında 32. caddenin alt kısmında bulunan atık maddelerin bulunduğu 25 dönüm alanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz neden çıktığı belli olmayan yangının fark edilmesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipleri yangına gece boyunca müdahale etti. Sabaha kadar süren yangını İtfaiye Dairesi Başkanı Kemal Akşahin’de yerinde takip ederek ekipleri yönlendirdi.
Belediyenin iş makinalarının da destek verdiği yangın bölgesinde soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MERSİN’DE ATIK ALANDA YANGIN, MÜDAHALE SABAHA KADAR SÜRDÜ
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!