1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MADENCİ AYHAN AKGÜL’ÜN CENAZESİ MEMLEKETİNE GELİYOR

MADENCİ AYHAN AKGÜL’ÜN CENAZESİ MEMLEKETİNE GELİYOR

Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciasında yaralandıktan sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde 173 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden madenci Ayhan Akgül’ün cenazesi memleketine geliyor.

featured

Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciasında yaralandıktan sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde 173 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden madenci Ayhan Akgül’ün cenazesi memleketine geliyor.

14 Ekim 2022 tarihinde Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğünce işletilen maden ocağında meydana gelen grizu kaynaklı patlamada yaralanan madencilerden 38 yaşındaki Ayhan Akgül tedavi altına alındığı İstanbul Çam ve Sakura Hastanesinde hayatını kaybetti. Amasra ilçesine bağlı Çanakçılar köyü nüfusuna kayıtlı olan Ayhan Akgül, 2012 yılında mekanizasyon işçisi olarak Amasra TTK Müessesesinde göreve başlamıştı. Akgül’ün ölümüyle birlikte patlama sonucu hayatını kaybeden madenci sayısı 43’e yükseldi.
Öte yandan madenci Ayhan Akgül’ün cenazesi İstanbul’dan memleketine geliyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.