1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MADDE ALDIĞI ÖNE SÜRÜLEN ŞAHIS GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİNİN KENDİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ

MADDE ALDIĞI ÖNE SÜRÜLEN ŞAHIS GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİNİN KENDİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da madde aldıktan sonra kaldırımda garip hareketler yaptığı öne sürülen şahıs narkotik polisleri tarafından yakalandı. Şahsın ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söylediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya ,göre bir kişinin madde aldıktan sonra kaldırımda garip hareketler yapması sosyal medyaya yansıdı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis madde aldığı öne sürülen şahsın M.K. (26) isimli bir genç olduğunu belirledi. Polis daha sonra şahsın adresine giderek M.K.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.K.’nın ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını ve bir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Gencin madde alıp almadığı alınan kan örneklerinden sonra belirlenecek. Maddi aldığının belirlenmesinin ardından ‘uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılacak’ M.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MADDE ALDIĞI ÖNE SÜRÜLEN ŞAHIS GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİNİN KENDİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!