1. Haberler
  2. Asayiş
  3. KEŞAN’DA ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

KEŞAN’DA ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe köyü sahil bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

featured

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Gökçetepe köyü sahil bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
İddiaya göre, Gökçetepe köyü ile Mecidiye köyünün İbrice Limanı arasında kalan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Keşan Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye, sağlık ekipleri ve Keşan Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği ekipleri sevk edildi.
Yangın söndürme çalışmalarına, hava kararana kadar yangın söndürme uçağı da destek verdi. Havanın kararması ve arazi şartlarının müdahaleyi güçleştirdiği yangın, saatler süren çalışma sonucu kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.