1. Haberler
  2. Asayiş
  3. KADIKÖY’DE OTOBÜSTE KADINA SALDIRAN ŞAHIS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

KADIKÖY’DE OTOBÜSTE KADINA SALDIRAN ŞAHIS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kadıköy’de İETT otobüsünde yer isteme nedeniyle tartıştığı kadına yumruk atarak saldıran şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

featured

Kadıköy’de İETT otobüsünde yer isteme nedeniyle tartıştığı kadına yumruk atarak saldıran şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.
Olay, İstanbul’un Kadıköy ilçesi Göztepe köprüsü mevkiinde geçtiğimiz gün saat 20.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Reyhan Demirtaş (39), iş çıkışında evine gitmek için İETT’ye ait 320A numaralı otobüse bindi. Demirtaş otobüsün içinde Muhammer B. adlı şahıstan oturmak için yer isteyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle bir anda öfkelenen Muhammer B., ayağa kalkarak Reyhan Demirtaş’ın sol gözüne yumruk ve karnına da tekme attı. Saldırı anında otobüsün içinde olan bir polis memuru tarafından Muhammer B. sakinleştirildi. Saldırıya uğrayan Reyhan Demirtaş ise karakola giderek şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine şüpheli şahıs gözaltına alındı. Muhammer B. hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan yapılan işlemlerin ardından soruşturma başlatıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.