1. Haberler
  2. Asayiş
  3. JANDARMA 1 TON 940 KİLOGRAM BOZULMUŞ VE ETİKETİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SUCUK ELE GEÇİRDİ

JANDARMA 1 TON 940 KİLOGRAM BOZULMUŞ VE ETİKETİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SUCUK ELE GEÇİRDİ

Afyonkarahisar’da jandarma şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonette 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi.

featured

Afyonkarahisar’da jandarma şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonette 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde yol kontrolü gerçekleştirildi. Denetimde şüphe üzerine durdurulan bir kamyonette arama yapıldı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince birlikte yapılan kontrolde insan sağlığını tehlikeye sokacak biçimde bozulmuş, değiştirilmiş ve etiketsiz 1 ton 940 kilogram sucuk ele geçirildi. Olayın ardından sucuklara el konulurken, kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.