1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İŞ GÖRÜŞMESİ İÇİN GİTTİĞİ ŞANTİYE ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

İŞ GÖRÜŞMESİ İÇİN GİTTİĞİ ŞANTİYE ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Antalya’da bir kişi, iş görüşmesi için gittiği şantiyenin önünde ölü bulundu.

featured

Antalya’da bir kişi, iş görüşmesi için gittiği şantiyenin önünde ölü bulundu.
Olay, Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5772 Sokak’ta meydana geldi. Yeni tamamlandığı öğrenilen 4 katlı bir binanın önünde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yapılan ilk incelemede ölen kişinin Suriye uyruklu inşaat işçisi İydo E. (37) olduğu tespit edildi. Üzerinde bir miktar para bulunan işçinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
İnşaat firması yetkililerinin, İydo E.’nin sabah saatlerinde Altıntaş Mahallesi’nde inşası başlayacak bir inşaatta çalışmak üzere iş görüşmesine geldiğini, öğleden sonra tekrar inşaat alanına geldiklerinde işçinin cansız bedeniyle karşılaştıklarını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.