1. Haberler
  2. Asayiş
  3. IRMAKTA MAHSUR KALDIĞI DÜŞÜNÜLEN YUNUSUN, BALIK AVLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

IRMAKTA MAHSUR KALDIĞI DÜŞÜNÜLEN YUNUSUN, BALIK AVLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Bartın’da ırmakta balık avlarken mahsur kaldığı düşünülen yunus balığının mahsur kalmadığı ortaya çıktı.

featured

Bartın’da ırmakta balık avlarken mahsur kaldığı düşünülen yunus balığının mahsur kalmadığı ortaya çıktı. Polis, AFAD VE sahil güvenlik ekiplerini harekete geçiren yunusun, ırmakta balık avladığı ortaya çıktı.
Bartın Irmağı Çağlayan mevkisinde görülen yunus balığı, vatandaşların ihbarı üzerine ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye gelen polis, AFAD ve sahil güvenlik ekipleri, önce yunus balığının ip yada ağlara takılı kaldığını düşündü. Kurtarmak için hazırlık yapan ekipler, ilk yaptığı incelemede balığın herhangi bir yarasının bulunmadığını belirledi. Bir süre yunusu ırmak içerisinde takip eden ekipler, yunus balığının serbest bir şekilde hareket edebildiğini belirledi. Yunus balığının akıntıya karşı yumurtalarını bırakan balıkların peşinde olduğunu kaydeden ekipler, bir süre daha yunusun hareketlerini inceledi. Yunusun mahsur kalmadığını belirleyen ekipler, yaptığı incelemenin ardından ormak kenarından ayrıldı.
Öte yandan yaklaşı 80-90 santimetre uzunluğunda benekli yunus türünden bir yavru olduğu belirlenen yunusun, saatlerdir avlandığı ırmaktan ise doygunluğa ulaşmasının ardından ayrılması bekleniyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.