1. Haberler
  2. Asayiş
  3. HABER ALINAMAYAN ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

HABER ALINAMAYAN ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Nevşehir’de kendisinden yaklaşık 2 haftadır haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu.

featured

Nevşehir’de kendisinden yaklaşık 2 haftadır haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu.
Olay, Kıratlıoğlu Mahallesi Salim Başbuğ sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan 64 yaşındaki S.Y.’den yakınları yaklaşık 2 haftadır haber alamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri evin kapısını çalmasına rağmen evden ses gelmeyince itfaiyeye haber verildi. Nevşehir Belediyesine ait İtfaiye ekipleri kapıyı açtıklarında evde yalnız yaşayan S.Y.’nin cansız bedeni ile karşılaştı.
Cumhuriyet Savcısının ve olay yeri ekiplerinin incelemesinden sonra şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.