1. Haberler
  2. Asayiş
  3. GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA:18 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA:18 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te kavga ettiği şahıs tarafından pompalı tüfekle vurulan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Durmuş Karaca (18) ve kimliği belirsiz bir şahıs arasında bilinmeyen bir nefende kavga çıktı. Çıkan kavganın ardından kimliği belirsiz şahıs yanında bulundurduğu pompalı tüfekle Durmuş Karaca’ya ateş ederek göğsünden ağır yaraladı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Durmuş Karaca, ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Karaca, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis ekipleri ise kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA:18 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!