1. Haberler
  2. Asayiş
  3. GAZİANTEP’TE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK GÜRÜLTÜ ÇIKARDIĞI İDDİASIYLA ÖLDÜRÜLDÜ

GAZİANTEP’TE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK GÜRÜLTÜ ÇIKARDIĞI İDDİASIYLA ÖLDÜRÜLDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te 10 yaşındaki bir çocuğun, gürültü çıkardığı iddiasıyla bir esnaf tarafından öldürüldüğü iddia edildi.
Olay, Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki Emir Baki B., aynı mahallede esnaflık yapan ve ismi öğrenilemeyen manav tarafından fazla ses yaptığı iddiasıyla pompalı tüfek ile vurularak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen yakındaki özel bir hastaneye götürülen 10 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Gürültü çıkardığı iddiasıyla çocuğu öldürdüğü öne sürülen esnaf ise kaçarak izini kaybettirdi. Kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GAZİANTEP’TE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK GÜRÜLTÜ ÇIKARDIĞI İDDİASIYLA ÖLDÜRÜLDÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!