1. Haberler
  2. Asayiş
  3. FÜNYE İLE PATLATILAN ŞÜPHELİ ÇANTADAN KIYAFET ÇIKTI

FÜNYE İLE PATLATILAN ŞÜPHELİ ÇANTADAN KIYAFET ÇIKTI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde şüpheli bir çanta, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi.

featured

Muğla’nın Fethiye ilçesinde şüpheli bir çanta, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi. Çantadan havlu ve kıyafetler çıktı.
Fethiye’de Muğla Makası mevkiinde bir bankanın şubesi önünde görülen şüpheli çanta nedneiyle Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Banka şubesi önündeki siyah renkli sırt çantası çevresinde inceleme yapan polis ekipleri önce bu çevreyi şerit içerisine alarak vatandaşların ve banka görevlilerinin güvenliğini sağladı. Daha sonra İnönü Bulvarında giriş ve çıkışları geçici olarak trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanının son kez çanta çevresinde yaptığı incelemenin ardından çanta fünye ile patlatıldı. Çevrede toplanan vatandaşların ilgi ile izlediği bu çalışmayı bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntülerken şüpheli çantadan havlu ve giysiler çıktı. Şüpheli çantanın imha edilmesinin ardından banka personeli görevine devam etti. Şüpheli çanta ile ilgili soruşturma sürüyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.