1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ENGELLİ BAKIM MERKEZİ PERSONELİNE AFET VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

ENGELLİ BAKIM MERKEZİ PERSONELİNE AFET VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından engelli bakım merkezi personeline yönelik afet ve yangın eğitimi verildi.
Eğitim çalışması Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi’nde yapıldı. Eğitim çalışma teorik ve uygulamalı olarak 2 aşamada yapıldı. Eğitim çalışması AFAD personelleri katılımcılara ‘afet ve yangın’ eğitimi verdi. Ekipler ardından kurum bahçesinde çalışanların katılımıyla yangın söndürme tatbikatı yaptı. Tatbikatta çıkan yangınlarda çevre güvenliğinin nasıl alınacağı ve alevlere nasıl müdahale edilmesi gerektiği noktasında uygulamalı olarak eğitim verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ENGELLİ BAKIM MERKEZİ PERSONELİNE AFET VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!