Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 80 ekip ve 256 personelin katılımıyla Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulamasını gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla 80 ekip ve 256 personelin katıldığı bir dizi uygulamalar gerçekleştirdi. Denetimlerin yapıldığı umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde 1363 şahıs sorgulanırken biri askeri kanuna muhalefet suçundan, biri yasak bölgeye girmek suçundan, ikisi yoklama kaçağı suçundan olmak üzere aranan 4 şahıs ekipler tarafından yakalandı. Ekipler, kontrol ettikleri 1 şahıstan 0,45 gram uyuşturucu madde yakaladı. Polis, denetlediği 320 mekânda ise herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.

Yapılan trafik denetimlerinde ise 455 araç ekipler tarafından kontrol edildi. Denetimler sonucu kurallara uymadığı tespit edilen 40 araç sürücüsüne toplamda 94 bin 798 lira idari para cezası kesildi. İki araç ise trafikten men edildi.

 

HABER MERKEZİ