Polis ekipleri tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 543 kişi bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde vatandaşları bilgilendirmeye yönelik yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda polis ekipleri tarafından 28 Temmuz – 1 Ağustos 2025 tarihleri arasında vatandaşlara yönelik yapılan bilgilendirme çalışmaları doğrultusunda; esnaf ziyaretleri, bankalar, semt pazarları ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu 71 farklı noktada toplam 543 vatandaşa dolandırıcılık, evden ve iş yerinden hırsızlık, yankesicilik suçlarıyla ilgili bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

Öte yandan aile içi ve kadına şiddetin önlenmesine yönelik KADES uygulaması hakkında da 133 vatandaşa bilgilendirmeler yapılarak, 30 kişinin telefonuna KADES uygulamasının kurulmasına yardımcı olundu.

HABER: SERMİN ASLAN