1. Haberler
  2. Asayiş
  3. DENİZLİ’DE ORMAN YANGINININ 3. GÜNÜNDE HELİKOPTERLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

DENİZLİ’DE ORMAN YANGINININ 3. GÜNÜNDE HELİKOPTERLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de Karcı Dağı’nda çıkan yangının üçüncü gününde sarp arazideki ormanlık alanda ekipler alevlerle mücadeleye devam ediyor. Zorlu arazi şartlarında 6 yangın söndürme helikopteri ve arasında gönüllülerin de olduğu 524 personel yangına müdahale ediyor.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesi ve Babadağ ilçesi sınırlarında kalan Karcı Dağı’nda ormanlık alanda 24 Ekim 2024 Perşembe günü 14.20 sularında orman yangını çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangının üçüncü gününde müdahaleye devam ediyor. Orman yangının 3’üncü gününe girildi. Orman yangınına, 6 helikopter, 17 arazöz, 5 iş makinesi, 12 ilk müdahale aracı ve içinde gönüllülerin de bulunduğu 524’e yakın personelle müdahale ediliyor.
Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lar da yangına müdahalede ekiplere yardım ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DENİZLİ’DE ORMAN YANGINININ 3. GÜNÜNDE HELİKOPTERLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!