1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ÇİNE’DE ELEKTRİK DİREĞİ VE KABLO HIRSIZLIĞI İLE İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN ŞAHISLAR SERBEST BIRAKILDI

ÇİNE’DE ELEKTRİK DİREĞİ VE KABLO HIRSIZLIĞI İLE İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN ŞAHISLAR SERBEST BIRAKILDI

Aydın’ın Çine ilçesinde elektrik direği ve kablolarının çalınması olayı ile ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kişinin jandarmadaki ilk sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

featured

Aydın’ın Çine ilçesinde elektrik direği ve kablolarının çalınması olayı ile ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kişinin jandarmadaki ilk sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden Elderesi Mahallesi sakinlerinden Ü.K.’nin avukatı Cemal Çakır, müvekkilinin olayla bir ilgisinin olmadığını belirterek ‘Müvekkilim Ü.K: mahkemeye çıkmadan serbest bırakıldı. Çünkü PTS kayıtlarında elektrik kablosu hırsızlık olayının yaşandığı gün Marmaris’te olduğunu kanıtladık’ diyerek müvekkilinin işlemediği bir suçtan dolayı bulunduğu bölgede mağdur olduğunu bahse konu hurda durumdaki 6 adet elektrik direğini de firma yetkililerinin izni ve bilgisi dahilinde aldığını kaydetti.
Yaşanan hırsızlık olayından sonra 264 saatlik kamera kayıtları incelenerek şüpheli olarak gözaltına alınan 3 şahsın da ifadelerinin ardından salıverildiği ancak olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü belirtildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.