1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BURDUR’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

BURDUR’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur’un Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda su birikintileri oluşurken sürücüler zor anlar yaşadı.
Burdur’un Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde akşam akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle tarım arazileri ve yollar su içinde kaldı. Bazı noktalarda sel sularının getirdiği kayalar nedeniyle yollar kapanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde bir çok sürücünün araçlarıyla su birikintileri içerinde kaldığı görüldü. Kent merkezlerinde itfaiye ekipleri tarafından balçıkla sıvanan caddeler tazyikli su ile temizlenirken herhangi bir iş yeri veya evde su baskını olmadığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BURDUR’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!