1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

featured

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini silahla öldürdükten sonra intihar etti.
Alınan bilgiye göre, Durali Alıç Mahallesi 937. sokakta B.B. ile boşanma aşamasındaki eşi Z.B, 06 FK 6998 plakalı otomobilde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.B. tabancayla eşi Z.B’yi vurduktan sonra aynı tabancayla yaşamına son verdi.
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde B.B. ile Z.B’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Cenazeler savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.