1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BODRUM’DA ONLARCA KİŞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE HUSUMETLİSİNİ VURDU

BODRUM’DA ONLARCA KİŞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE HUSUMETLİSİNİ VURDU

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu.

featured

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Olay, Yalıkavak Marina içerisindeki bir işletmede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mumcular Cezaevi’nden izinli çıkan Şehmuz A., marinadaki bir işletme önünde husumetlisi Ercan Petek ile karşılaştı. Onlarca kişinin göözü nünde Petek’i karnından silahla vuran Şehmuz A., olay yerinden uzaklaştı. Ağır şekilde yaralanan Ercan Petek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kameralarını da incelemeye alan ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.