1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Bandırma’da tarihi eser ve silah operasyonu

Bandırma’da tarihi eser ve silah operasyonu

featured
BANDIRMA'DA TARİHİ ESER VE SİLAH OPERASYONU (BERRA KARAKAŞ - GÖKHAN DAĞLI/BALIKESİR-İHA) Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
0
Paylaş

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından bir şahsa ait işyerinde arama yapıldı. Aramalarda; 1 adet 9 mm tabanca ve şarjörü, 8 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 3 adet 9 mm fişek, 1 adet 38 kalibre tabanca mermisi, 2 muşta, 1 sustalı bıçak, 825 adet sikke, 25 adet tarihi eser niteliğinde obje, üzerinde Latince yazılar bulunan mermer sütun parçası ve 1 adet dedektör ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan A.D. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hakkında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun ile Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!