1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BANDIRMA’DA YANKESİCİLİK ŞOKU: ENGELLİ VATANDAŞIN EMEKLİ MAAŞI ÇALINDI

BANDIRMA’DA YANKESİCİLİK ŞOKU: ENGELLİ VATANDAŞIN EMEKLİ MAAŞI ÇALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde engelli bir vatandaşın emekli maaşını yankesicilik yöntemiyle çalan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, bedensel engelli bir vatandaşın emekli maaşı yankesicilik yöntemiyle çalındı. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Caddesi’nde gerçekleşen yankesicilik olayıyla ilgili hızlı bir çalışma yürüttü. Yapılan incelemeler sonucu, olayın şüphelisi olarak tespit edilen 20 yaşındaki D.H. polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, ifadesinde çaldığı parayı uyuşturucu madde temin etmek için kullandığını itiraf etti.
Gözaltına alınan D.H., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANDIRMA’DA YANKESİCİLİK ŞOKU: ENGELLİ VATANDAŞIN EMEKLİ MAAŞI ÇALINDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!