1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AYDIN’DA KÖPRÜNÜN 3 METRELİK KORUMA DEMİRİNİ ÇALDILAR

AYDIN’DA KÖPRÜNÜN 3 METRELİK KORUMA DEMİRİNİ ÇALDILAR

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde köprü üzerinde bulunan 3 metrelik koruma demiri ve 20 adet sayaç çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde köprü üzerinde bulunan 3 metrelik koruma demiri ve 20 adet sayaç çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Olay, Bozdoğan ilçesi Olukbaşı Mahallesi ve Yazıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Olukbaşı Mahallesi’nde farklı tarihlerde toplam 20 adet sayaç ile Yazıkent Mahallesi’ndeki bir köprünün üzerindeki 3 metrelik koruma demirini çaldı. İhbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, şüphelilerin bulunması için çalışma başlatıldı. Yapılan detaylı araştırma sonucu sayaç ve koruma demirinin O.Ç. isimli şüpheli şahıs tarafından çalındığı tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için harekete geçen ekipler, O.Ç.’yi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AYDIN’DA KÖPRÜNÜN 3 METRELİK KORUMA DEMİRİNİ ÇALDILAR
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!