1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AYDIN’DA BİR KİŞİYİ SİLAHLA YARALAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

AYDIN’DA BİR KİŞİYİ SİLAHLA YARALAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Efeler ilçesinde yüklü miktarda alacağı olduğu öğrenilen Ö.L.A’yı bacağından silahla yaralayan şüpheli Ö.Ç., sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Olay, Efeler ilçesinde Alaçam Caddesi üzerindeki bir kıraathanede dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç, yüklü miktarda alacağı olduğu Ö.L.A ile kıraathanede buluştu. İki kişi arasında çıkan alacak verecek tartışmasının büyüdüğü olayda Ö.Ç. yanındaki silahla Ö.L.A’yı bacağından vurup yaraladı. Ö.L.A kanlar içinde yere yığılırken kıraathanedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinden yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Saldırgan Ö.Ç. ise silahı ile karakola giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüpheli Ö.Ç, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AYDIN’DA BİR KİŞİYİ SİLAHLA YARALAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!