Balıkesir’de polis ekiplerinin yaptığı asayiş, huzur ve trafik uygulamaları tüm hızıyla sürüyor. Son yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentteki huzur ve güvenliğin temini, korunması, asayiş ve emniyetin sağlanması, vatandaşların trafikte can güvenliği ve güvenli trafik seyri için “Asayiş ve Trafik Huzur Uygulaması“ yaptı.

Toplam 96 ekip, 326 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda 1865 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı.

Ayrıca 248 umuma açık yer kontrol edilirken bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Öte yandan yapılan trafik denetimlerinde 944 araç denetlenirken, 68 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi, 14 araç ise trafikten men edildi.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada ise: “Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

 

HABER: UĞUR YAZICI