1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ANTALYA’DA DEREYE DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALANDI

ANTALYA’DA DEREYE DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da dereye düşen ve bağırarak yardım isteyen şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, Kökez Mahallesi’nde bulunan Kız Deresi’nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Dere kenarında yürüyen vatandaşlar, dereye düşen bir kişinin yardım çığlığını duymaları üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Dereye düşen şahıs itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen şahsın kimliğinin belirlenmesi ve olayın nasıl gerçekleştiğini bulmak için polis ekipleri inceleme başlattı.
Mustafa Aktaş adlı vatandaş, ‘Dere içerisinde bulunan vatandaş için 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedik. Daha sonra ekipler gelerek şahsı kurtardı ve ambulansla hastaneye sevk etti. Şahsı tanımıyoruz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ANTALYA’DA DEREYE DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!