1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ANKARA’DA YAVRU KÖPEĞİ DİRGENLE ÖLDÜREN SANIK HAKİM KARŞISINDA

ANKARA’DA YAVRU KÖPEĞİ DİRGENLE ÖLDÜREN SANIK HAKİM KARŞISINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yavru köpeği dirgenle öldürmekten tutuklanan ve 4 yıla kadar hapis cezası talebiyle hakkında dava açılan şahıs hakim karşısına çıktı.
Polatlı ilçesi Çimenceğiz Mahallesi’nde 30 Ağustos’ta yavru bir köpeği dirgenle öldürmekten tutuklanan sanık Murat Sefer Aksoy, bugün Polatlı 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Savcılık, sanığın ‘bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme’ suçlamasıyla 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını, TCK 53. maddesi gereğince belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasını talep etti.
Sanık Murat Sefer Aksoy ise, mahkemede akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi.
Mahkeme, sanık Murat Sefer Aksoy’un tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 24 Ekim’e erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ANKARA’DA YAVRU KÖPEĞİ DİRGENLE ÖLDÜREN SANIK HAKİM KARŞISINDA
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!