1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ANKARA’DA ÇALINAN 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN AKSARAY’DA SATILIRKEN BULUNUP, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

ANKARA’DA ÇALINAN 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN AKSARAY’DA SATILIRKEN BULUNUP, SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Ankara’dan çalınan 4 büyükbaş hayvan Aksaray’da hayvan pazarında satılmak üzereyken jandarma ekipleri tarafından el konularak, sahibine teslim edildi.

featured

Ankara’dan çalınan 4 büyükbaş hayvan Aksaray’da hayvan pazarında satılmak üzereyken jandarma ekipleri tarafından el konularak, sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, 7 Eylül’de Ankara’nın Evren ilçesi Çatalpınar Mahallesi’nde A.Ö. adlı vatandaşa ait ağıldan 4 adet büyükbaş hayvan çalındı. Ankara İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, M.S. ve M.Y. isimli şahıslar tarafından hayvanların köyün girişine kadar yaya olarak sürüldüğü, sonrasında M.S. isimli şahsa ait kamyonete yüklenerek çalındığı tespit edildi.
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Savcılığından alınan talimatlar doğrultusunda, Evren İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve JASAT ekipleri tarafından yapılan kapsamlı araştırma ve soruşturma sonucunda, M.S. ve M.Y. isimli şahısların hayvanları Aksaray’da A.D. isimli kişiye sattığı; A.D.’nin de Aksaray hayvan pazarında hayvan alım-satımı ile uğraştığı tespit edildi. Çalınan hayvanlar Aksaray hayvan pazarında satılmaya çalışıldığı sırada tespit edilerek el konuldu ve hayvanlar sahibine teslim edildi.
Yapılan operasyon sonucunda, hayvanları çalan M.S. ve M.Y. yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.