1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AKSARAY’DA YOĞUN SİS GÖRÜŞ MESAFESİNİ 10 METREYE DÜŞÜRDÜ

AKSARAY’DA YOĞUN SİS GÖRÜŞ MESAFESİNİ 10 METREYE DÜŞÜRDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava sıcaklığının eksi 10 dereceye kadar düştüğü Aksaray’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis gece de etkisini sürdürmeye devam ediyor.
Sabaha yoğun sis ile uyanan Aksaray’da öğle saatlerinde sis etkisini yitirirken, gece yarısı yeniden kendini gösteren sis şehirde yer yer görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürüyor. Şehir merkezinde kısmen, yüksek kesimlerde ve özellikle karayollarında son derece etkili olan sis nedeniyle trafikte de olumsuzluklar yaşanıyor. Hava sıcaklığının gece yarısı eksi 10 dereceye kadar düştüğü Aksaray’da sis gece boyunca etkili oluyor. Aksaray-Ankara, Konya, Nevşehir ve Adana karayollarında etkisini gösteren sis nedeniyle araçlar sis farlarının yanı sıra dörtlü flaşörlerini açıp görünürlüğü artırarak seyrediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AKSARAY’DA YOĞUN SİS GÖRÜŞ MESAFESİNİ 10 METREYE DÜŞÜRDÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!