1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 73 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FİRARİ YAKALANDI

73 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FİRARİ YAKALANDI

Ankara’da ‘konut ve eklentilerinde yağma’ suçundan aranan ve hakkında 73 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, jandarma ekiplerince yakalandı.

featured
0
Paylaş

Ankara’da ‘konut ve eklentilerinde yağma’ suçundan aranan ve hakkında 73 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, jandarma ekiplerince yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan çalışmada birden fazla ‘konut ve eklentilerinde yağma’ suçundan arandığı ve hakkında 73 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen E.B., Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan operasyon sonucunda Keçiören ilçesinde yakalandı. E.B., İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!