1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 12 YAŞINDAKİ ÇOCUK, BANKAMATİKTE BULDUĞU PARAYI POLİSE TESLİM ETTİ

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK, BANKAMATİKTE BULDUĞU PARAYI POLİSE TESLİM ETTİ

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir ATM’de bulduğu parayı polise teslim eden 12 yaşındaki öğrenci büyük takdir topladı.

featured

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir ATM’de bulduğu parayı polise teslim eden 12 yaşındaki öğrenci büyük takdir topladı.
Lüleburgaz ilçesinde bir bankanın ATM’sinde bin lira bulan Canpolat Çıbuk (12), 112 Acil Çağrı Merkezine arayarak durumu bildirdi.
İhbar üzerine konuyu değerlendiren polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleriyle birlikte polis merkezine geçen Çıbuk, sahibinin bulunması için bulduğu parayı teslim etti.
Polis merkezindeki görevliler, parayı teslim eden Canpolat Çıbuk’a duyarlılığından dolayı teşekkürlerini iletti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.