1. Haberler
  2. Gündem
  3. BALIKESİRLİ GENÇLER ATA’NIN HUZURUNDA

BALIKESİRLİ GENÇLER ATA’NIN HUZURUNDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezlerindeki öğrenciler tarafından Ulu Önder’imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümünde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder’imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençler, 10 Kasım’da Ata’sını unutmadı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Avlu, Hasan Basri Çantay, Bandırma ve Edremit Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler Anıtkabir’i ziyaret etti. Balıkesir’den Anıtkabir’i ziyaret etmek için Ankara’ya gelen gençleri, Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve üyeler karşıladı.

“ATA’MIZIN İZİNDE, CUMHURİYET DEĞERLERİNİ

GELECEĞE TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Anıtkabir’de Ata’sının huzuruna çıkarak Cumhuriyet’e, ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılıklarını bir kez daha vurgulayan Balıkesirli gençler, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a bize sağladığı bu gezi desteği için çok teşekkür ederiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 87’nci yıl dönümünde onun huzuruna çıkmak, bizler için çok değerliydi. Ata’mızın izinde, Cumhuriyet’in değerlerini geleceğe taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandılar. Anıtkabir’de müze kısmını ve tören alanını gezen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri öğrencileri, zaman zaman duygusal anlar da yaşadılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BALIKESİRLİ GENÇLER ATA’NIN HUZURUNDA
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!