1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kullanıcılar üzülecek. Türk Telekom’a yılda 2 kez zam yapma izni

Kullanıcılar üzülecek. Türk Telekom’a yılda 2 kez zam yapma izni

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom, BTK’nın 31 Temmuz 2025 tarihli Kurul Kararı doğrultusunda, toptan tarifelerini yılda iki kez güncelleyebileceğini duyurdu. Zamlar her yıl 1 Ocak ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılabilecek. Artış üst sınırı TÜİK ÜFE’ye bağlı olacak. Uygulama 1 Temmuz 2026’da başlayacak.

 

Türk Telekom 2026 yılı itibariyle yılda 2 kere abonelerine belirlediği zam oranını yansıtabilecek. BTK’nın 31 Temmuz 2025 tarihli Kurul Kararı doğrultusunda Türk Telekom toptan tarifedeki artışını 1 Ocak ve 1 Temmuz’da abonelerine aynı veya daha düşük oranda yansıtacak. Tarife değişikliği yürürlük tarihinden en az 1 ay önce kamuoyuna duyurulacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kullanıcılar üzülecek. Türk Telekom’a yılda 2 kez zam yapma izni
+ -
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!