1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde Emzirme Haftasında Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde Emzirme Haftasında Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’nde, 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, anne sütünün bebeklerin sağlıklı gelişimindeki hayati rolüne dikkat çekildi.

featured
0
Paylaş

Anne sütünün; bebeklerin sağlıklı büyümesi, bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi ve anne-bebek arasındaki duygusal bağın gelişmesi için en ideal ve eşsiz besin olduğuna dikkat çekilen etkinlikte ilk 6 ay sadece anne sütü, 2 yaş ve ötesine kadar da tamamlayıcı besinlerle birlikte emzirmenin, bebeklerin hayata daha sağlıklı bir başlangıç yapmasındaki önemi vurgulandı.

Gebe Okulu önünde gerçekleştirilen etkinliği Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Gebe Okulu Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın da ziyaret ederek yapılan çalışmalara destek verdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!