1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ÜZERİNE AĞAÇ DALI DÜŞEN GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

ÜZERİNE AĞAÇ DALI DÜŞEN GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde üzerine çınar ağacından dal düşmesi sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Seda Karakol, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

featured

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde üzerine çınar ağacından dal düşmesi sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Seda Karakol, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, 6 Temmuz’da Yalı Mahallesi Saniye Altun Caddesi’nde meydana geldi. Tarihi anıt çınardan kopan büyük bir dal, o sırada altında oturan Seda Karakol (18), Erdem Ulak (29) ve bir kişinin üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve Gölcük Arama Kurtarma Ekibi (GESOTİM) sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla dalın altından çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan öğretmen Erdem Ulak, olay günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Ağır yaralı olan ve 16 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Seda Karakol da dün hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi.
Karakol’un cenazesinin, memleketi Giresun’un Çanakçı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.